Babyshoot bij je thuis, hoe werkt het?

Gepubliceerd op 12 december 2018 19:52

Hoe werkt het nou precies een newborn - babyshoot bij jou thuis?

 

Ik kom met een softbox, 2 camera's, afgesproken accessoires, reflectiescherm en verschillende lenzen bij je aan.  Meestal drinken we eerst een bakje koffie om elkaar te leren kennen en om te horen wat je/jullie wensen zijn.  Ook neem ik een leuke attentie mee. 

 

Daarna zet ik alles klaar op de ouder slaapkamer. Een trapje/opstap is erg handig zodat ik ook van boven af de kleine kan fotograferen, deze neem ik niet mee. Ik fotografeer eerst macro, de handjes, voetjes etc. dan mogen de ouders erbij voor verschillende poses.  Deze poses heb ik vooraf op papier gezet zodat e.e.a. duidelijk is en je kunt kiezen wat je leuk vindt. Omdat het erg ongewoon is, is het juist leuk en ongedwongen. Daarna gaan we naar de woonkamer en zet ik jullie nog met het gezin op de foto. Het liefst gebruik ik hiervoor een neutrale achtergrond. 

Je kunt verschillende pakketten uitzoeken. Al met al duurt de gehele shoot ongeveer 2 uur.

 

Binnen een week krijg je de foto's via wetransfer.com en kun je eventueel nog een mooie poster uitzoeken die je thuis krijgt bezorgd. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.